Minden oldalról megtekinthetjük a OnePlus 6-ot

írta: odinsann

Ahogy közeledünk a OnePlus 6 bemutatójának időpontjához egyre több pletyka és kép szivárog ki a mobilról, most egy rövid videón megtekinthetjük minden szemszögből az újdonságot.


Kevesebb mint egy hét van hátra a OnePlus 6 bemutatójáig, ezt már korábban hivatalosan is megtudhattuk a cég Twitter oldalán közzétett bejegyzésben. Ugyancsak a közösségi oldalnak köszönhetően derült ki azt is, hogy IP védelemmel is fog rendelkezni a modell, vagyis nem kell majd óvnunk a víztől, persze utóbbit is csak ésszerű körülmények között. A OnePlus 6 hardverspecifikációi már egy ideje kiszivárogtak, ezek szerint 6,2 hüvelykes megjelenítővel, Snapdragon 845 processzorral és 6 vagy 8 GB RAM-al lesz megvásárolható.

A már korábban kiszivárgott képeknek köszönhetően most CAD rajzot készítettek a készülékről, ami minden szemszögből megmutatja számunkra a OnePlus 6-ot. A dizájn már ismerős lehet, a kijelző káváit minimálisra szabták, illetve a mostanában sok gyártó által használt notch is feltűnik. A hátlapon két kameramodul helyezkedik el, ezek 20 +16 megapixelesek lesznek, alattuk pedig az ujjlenyomat olvasó látható. Mivel hivatalos képet még nem láttunk a OnePlus 6-ról ezért lehetnek változások a külsőt illetően, de ennek kicsi az esélye.