Új színváltozatot kapott a Galaxy S9 és S9 Plus

írta: remake

A Samsungtól már nem újdonság, hogy egy piacra dobott csúcsmobilnál előbb-utóbb bővül a színpaletta, így volt ez a Galaxy S8 vagy éppen a Note 8 esetében is.


Lehetett már hallani, hogy a Galaxy S9 duó burgundi vörös árnyalatban is debütálhat és most a Samsung kínai weboldalán belefutottunk az új színbe, igaz egyenlőre úgy tűnik csak Ázsiában lehet majd beszerezni.

Közben Ice Universe-nek köszönhetően valós képen is megtekinthetjük a bordó Galaxy S9 és Galaxy S9 Plus-t. Ahogy lenni szokott csak a külső változott, belül maradt minden a régi, mivel nem európai modellekről van szó a chipset akárcsak a februárban bemutatott készülékek esetében Snapdragon 845. Belső memóriából 4 és 6 GB-ot kapunk, amihez minimum 64 GB microSD-vel bővíthető tárhely társul.

A Galaxy S9 kijelzője 5,8 hüvelyk, ezzel szemben a nagytesó 6,2 hüvelykes megjelenítőt kapott, mindkét eszköz 18,5:9-es képaránnyal és 1440×2960 pixeles felbontással rendelkezik. A különlegesség a két mobil szempontjából az állítható rekeszértrékkel rendelkező kamera, amivel jóval szebb képeket lehet készíteni minimális fényviszonyok között is. Egyenlőre nem esett arról szó, hogy az új szín más régiókban is megjelenik majd, sajnos a dél-koreai cég eddigi stratégiája alapján erre nem sok esély van.

Egy rövid teszt erejéig mi is kipróbáltuk mit tud a Galaxy S9, erről itt olvashattok.

forrás: Samsung