Valós fotókon a Samsung Galaxy J6

írta: remake

A Galaxy J széria következő tagjairól már számtalan pletykák halhattunk, de a megjelenési dátumról még semmit sem tudnunk. Egyes infók szerint akár ebben a hónapban leránthatja a leplet a gyártó, az újdonságokról, aminek egyes darabjai a megfizethető kategóriába is elhozzák az Infinity Display-t.


A Sammobile, közzétett néhány kémfotót, ezeken a Galaxy J6 látható, úgy tűnik a J sorozatnál is lehet komolyabb dizájnváltásra számítani. A képek alapján 18,5:9-es AMOLED panelt kap a masina, amit minimális kávák öveznek majd, a home gomb eltűnik és az ujjlenyomat olvasó a hátlapra kerül. Feltehetően 5,6 hüvelykes megjelenítővel fog jönni az eszköz, felbontása pedig HD+ lesz.Nem csak az imént felsoroltakban hasonlít majd a két mobil, a motorháztető alatt szintén Exynos 7870 dolgozik, akárcsak a Galaxy A6 esetében. Memóriakiosztás szempontjából, régiótól függően több változat is játszhat, a 2, 3 vagy 4 GB RAM mellé 32 és 64 GB tárhelyre számíthatunk, ezt szükség esetén microSD kártyával bővíthetünk majd. A kamerákon azért butít egy kicsit a Samsung, úgy tudni a hátlapi modul 12, míg az előlapi egység 8 megapixeles lesz és mindkettő mellé kapunk LED villanót.

Az USB csatlakozónál is megmutatkozik a két sorozat közti árkülönbség, a Galaxy J6-ot hagyományos microUSB porton keresztül tölthetjük, mint tudjuk a Galaxy A6 mobilok már USB C aljzatot kaptak. Az akkumulátor kapacitása 3000 milliamperóra lesz és a készülék Android 8 rendszert fug futtatni, Samsung Experience 9 kezelőfelülettel. A pletykák szerint a Galaxy J6 ára 56 ezer forinttól fog kezdődni majd, ez a 3/32 GB-os változat, aki a 4/64 GB-os variánsra pályázik nagyjából 63 ezer forintos fogyasztói árral kalkulálhat.

forrás: SamMobile