Bemutatkozott a limitált kiadású Bosszúállók mobil!

írta: remake

A filmhez képest egy kis csúszással, de bemutatkozott a OnePlus 6 Avengers: Infinity War Edition is. Már kaptunk pár hete egy kis kedvcsinálót, így nyilvánvaló volt a mobil érkezése, az viszont nem volt tiszta pontosan milyen változások lesznek az eredeti modellhez képest.


A telefon egy különleges Carbon textúrájú hátlapot kapott, amin van egy arany színű Bosszúállók logó. A OnePlus szimbólum és a némító gomb is aranyra váltott, de az előlapon nincs módosítás. A csomagolásban találunk egy fekete tokot, amin Vasember sisakja látható és egy aranyszínű jelvényt, ezen a film egyik hősének jelképe van, utóbbi random, tehát nem tudhatjuk, hogy Amerika kapitány vagy épp Thor emblémája lesz az dobozban. A mobil kapott több Végtelen háborús témát is, ami leginkább a háttérképeknél mutatkozik meg, az ikonok nem változtak, persze van lehetőségünk a OnePlus gyári témait is használni.

Jó hír, hogy nem szállt el a gyártó az árral, a limitált kiadásért közel 9000 forinttal kell majd többet fizetnünk. Egyenlőre nem közölték mikortól lesz beszerezhető az újdonság, illetve azt sem mely régiókban tehetünk rá szert.

A burkolat alatt a 8/256 GB-os variánst találjuk, Snapdragon 845 lapkakészlettel és 16+20 megapixeles hátlapi kamerákkal. Ebből adódóan a OnePlus 6 Avengers: Infinity War Edition hivatalos fogyasztói ára 660 dollár, ami átváltva 182 ezer Forintot jelent.

forrás: gsmarena