Kiszivárgott videón az új Xiaomi csúcsmobil!

írta: remake

Múlt héten már hallhattunk a Xiaomi Mi 8-ról, amit állítólag május 31-én fognak bemutatni Kínában. Az akkor kiszivárgott kép sokat elárult a telefon dizájnjáról, de még így is maradt pár homályos részlet.


Ezúttal egy rövid videó szivárgott ki az eszközről, amit a felvételen szinte minden irányból megtekinthetünk. Ebből kiderül, hogy a hátlapon elhelyezkedő dupla kamerák az iPhone X-hez hasonló kialakítást kapnak, tehát a bal sarokban egymás alatt helyezkednek el. Azt nem még tudni, hogy a videón látható áttetsző külsővel rendelkező modell a mezei felhasználók számára is megvásároltató lesz vagy sem.

A gyenge fényviszonyok miatt egyenlőre kérdéses, hogy az előlap alsó részen lesz-e home gomb és ujjlenyomat olvasó vagy a Xiaomi már a kijelzőbe rejtette ezt a biometrikus azonosítót. Az biztos, hogy csúcsmobil révén Snapdragon 845 kerül majd a masinába, amit valószínűleg többféle RAM/tárhely kombóval is megvásárolhatunk. Úgy tudni 6 hüvelykes OLED panel kerül a készülékbe, az akkumulátor kapacitása pedig 4000 milliamperóra lesz, az üveg hátlapból kifolyólag, akár a vezeték nélküli töltés is a funkciók sorát gyarapíthatja.Az utóbbit már a Mi Mix 2s-nél is vártuk, de valami oknál fogva kihagyta a gyártó. A fenti infók nem hivatalos forrásból származnak, így ajánlott pletyka szinten kezelni őket. Már nincs túl sok idő hátra a bemutatóig, biztosat csak az után tudunk majd mondani.A Xiaomi elárulta Weibo oldalán, hogy május 31-én fog debütálni a MIUI 10 is, ami azt jelenti, hogy az újdonság valószínűleg már ezt a rendszert fogja futtatni.

forrás: gizmochina