Másodszor is gyorsan elkapkodták a Nokia X6-ot

A hónap közepén bemutatkozó Nokia X6 már a bejelentést követően is többeket magával ragadott, de erről még árulkodóbb jel az, hogy milyen gyorsan elfogyott a második készlet is.


Úgy tűnik az első értékesítés után is töretlen a Nokia legújabb készüléke. Az X6-ot május 16-án mutatta be a HMD Global, az újdonság 5,8 hüvelykes Full HD+ felbontású IPS LCD megjelenítővel és gyönyörű dizájnnal érkezett. A Nokia X6-ban Snapdragon 636 lapkakészlet és modelltől függően 4 vagy 6 GB rendszermemória található. A háttértár alapesetben 32 GB lehet, de 64 GB-os változatban is beszerezhetjük.

Az X6 hátlapján 16 +5 megapixelese kamerákat találunk, a megjelenítő felett pedig egy 16 megapixeles modul helyezkedik el. Egyenlőre még csak Kínában lehet megvásárolni a Nokia X6-ot, de már hallottunk olyan információkat is melyek szerint a további régióba is megérkezhet. Kínában az első értékesítés a hét elején volt, ekkor 10 másodperc alatt elkapkodták az összes X6-ot. A mai napon egy kis időre ismét elérhető volt, de most sem kellett sok idő, hogy elfogyjon a készlet.

forrás: nokiapoweruser