HMD Global: minden Nokia mobil megkapja az Android P-t

írta: odinsann

A tegnapi nap során egy moszkvai esemény keretein belül mutatták be a legújabb Nokia telefonokat és a show-n egy hasznos infót is elárultak.


A Nokia 5.1 , 3.1 és 2.1 debütálásakor Neil Broadley a HMD globális marketing menedzsere elmondta, hogy az újonnan bemutatott modellek mindegyike és a korábbi készülékek is megkapják az Android P frissítést. Valószínűleg az általa közölt információk senkit sem leptek meg, mivel a vállalat már korábban is tett ehhez hasonló kijelentéseket. Remélhetőleg ígéretükhöz híven betartják majd kijelentésüket, mivel korábban láttunk már olyat, hogy egy vállalat a portfóliójuk duzzadását követően nem teljesítette korábbi nyilatkozatát.

A HMD Global szekere eddig is futott, de most még jobban megy a cégnek. A hónap közepén bemutatkozó Nokia X6 is gyorsan a felhasználók kedvence lett, annyira, hogy a HMD még szavazást is tartott Twitter oldalán a globális megjelenésről. Sajnos kijelenthetjük, hogy elsőként a kínai piacot preferálja a cég, mivel a legtöbb mobiljuk ott vásárolható meg először és a többi régióban hosszú hónapokat (is) kell várni mire beszerezhetjük, reméljük a közeljövőben ez is változik majd.

forrás: gsmarena