Jövőre jöhet az első három kamerás Samsung mobil

írta: remake

A Galaxy S széria következő darabjai valamikor 2019 februárjában fognak debütálni, többször lehet már hallani róluk, de azért így bő 8 hónappal a hivatalos bemutató előtt, az ilyen híreket ajánlott pletyka szinten kezelni.


Úgy tudni a Galaxy S10 duó tagjai lesznek a Samsung első kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval rendelkező mobiljai és most egy dél-koreai lap által közzétett hír alapján, a gyártó első tripla kamerás eszköze is ezen készülékek egyike (valószínűleg az S10 Plus) lehet. A Galaxy S9 és Galaxy S9 Plus iránti kereslet alacsonyabb a vártnál és az sem szabad elfelejteni, hogy következő évben esedékes a széria 10 éves évfordulója, így valami nagy dobással kellene előrukkolni a Samsungnak.

A képen a P20 Pro hármas kamerarendszere

A Huawei P20 Pro után ez a tulajdonság már nem újdonság a piacon, akárcsak a 3D arcalapú feloldás sem, ami állítólag szintén megtalálható lesz a Galaxy S10 repertoárjában. Utóbbival is találkozhattunk már, első körben az iPhone X-nél, legutóbb pedig a Xiaomi Mi 8-nál. Reméljük azért akad valami, amire innovációként lehet majd tekinteni és nem 1-2 éves technológiákkal akar majd villogni a Samsung. Az biztos, hogy a hardveres összetevők szempontjából lesz előrelépés. Az új Snapdragon és Exynos lapka nyilvánvalóan kevesebb energiát fogyaszt majd és jóval gyorsabb lesz mint az elődök. A Galaxy S10-et illetően szerintem korai lenne még találgatásokba bocsátkozni és a mobilról eddig hallottakat sem érdemes kész tényként kezelni.

forrás: the investor