Több képen is feltűnt a Lenovo Z5

írta: odinsann

A Lenovo Z5 bemutatójára holnap kerül sor, a cég három oldalt káva mentes készüléke úgy látszik mégsem olyan lesz amilyennek elképzeltük.


A múlt hónap végén már hallottunk a Lenovo hamarosan bemutatkozó Z5 nevű mobiljáról. Az akkor közzétett képek arról árulkodtak, hogy a modell három oldalt teljesen kávamentes lesz, ami alapján kíváncsian vártuk, hogy miképp lesz megoldva például a beszédhangszóró elhelyezkedése.

A most kiszivárgott fotók alapján azonban úgy tűnik, hogy mégsem erőltették meg magukat annyira a Lenovo-nál mivel a hangszóró és a közelségérzékelő gyorsan biztos helyet kapott egy notch-ban.

Mivel a Lenovo Z5 nem egyetlen terméket, hanem egy termékcsaládot fog jelenteni, ezért még reménykedhetünk benne, hogy a képeken egy olcsóbb változatot látunk és a csúcsmodell valóban az előre beharangozott dizájnnal fog érkezni. Ennek egy árulkodó jele lehet a harmadik képen látható információk között a Snapdragon 636 processzor. Erről többet a holnap esedékes bemutatón tudhatunk majd meg.

forrás: gizmochina