Egy perc sem kellett és el is fogyott a Xiaomi Mi 8

A múlt héten ismerkedhettünk meg a Xiaomi legújabb csúcsmobiljával. A Mi 8 egyenlőre még csak Kínában kapható, de már el is fogyott az első készlet.


Még egy hete sincs, hogy bemutatták a Xiaomi Mi 8-at, a készülék 6,21 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel, két 12 megapixeles fő kamerával és egy 20 megapixeles előlapi kamerával érkezett. A készülékben Snapdragon 845 processzor található és 6/64, 6/128 és 6/256 GB-os változatokban szerezhető be. Az egyenlőre csak Kínában megvásárolható eszköz értékesítése ma kezdődött és a cég egyik tisztviselője úgy nyilatkozott, hogy 37 másodperc alatt el is fogyott az első készlet, ami valószínűleg pénztárcabarát árának is köszönhető.

Még nem tudni, hogy pontosan hány darabot adott el első körben a vállalat, de elárulták, hogy legközelebb június 12-én lehet majd beszerezni a Mi 8-at. Jó hír továbbá, hogy hamarosan Kínán kívül másik hét piacon is jelen lesz a cég, köztük több európai országban, mint Spanyolország, Olaszország és Franciaország, ami azt jelenti, hogy Európában is hivatalosan megvásárolható lesz a Mi 8.