Rendervideón tűnt fel a Galaxy Note 9

írta: remake

Korábbi pletykák alapján már tudjuk, hogy a Galaxy Note 9-en csak minimális különbségek lesznek az elődhöz képest. Arról is lehetett hallani, hogy a bemutatót két hetes csúszással tartják, mivel a Samsung egyik vezetője szerint, néhány apró módosításra van szükség a dizájn terén.


Még mindig nem tudjuk pontosan ez mit takar, de egy most előkerült rendervideó rácáfol erre. Ráadásul olyan infók is jöttek, hogy direkt, költség csökkentés miatt nem változtatnak a küllemen. A felvétel többnyire megerősíti ezt, tényleg csak egy minimális változás van, gyakorlatilag az ujjlenyomat olvasó a kamerák alá került.

Nem túl meglepő mostanában ez a stratégia a Samsungtól, a Galaxy S9 mobiloknál is pontosan ugyan ez volt a helyzet, nagyjából azt a külsőt kapták, mint elődeik. Az már most borítékolható, hogy a motorháztető alatt Exynos 9810 vagy Snapdragon 845 lapkát találunk majd. Valószínűleg a hátlapon a Galaxy S9 Plus-nál bemutatott állítható rekeszértékű modulok lesznek.Felmerülhet a kérdés a szükséges teljesítménybeli előrelépésen kívül mivel nyújt majd többet a Note 9, mint az előző generáció? Egy picit nőni fog az akku, fejlesztenek a retina szkenneren és talán több belső memóriát kapunk. Ettől még nem éri meg Note 8-ról váltani, a Samsung nem utánoz senkit, csak saját magát.

forrás: gsmarena