A Samsung bemutatta a Galaxy J3 és J7 idei változatait

írta: odinsann

A Galaxy J széria idén már esett át egy vérfrissítésen, akkor a J4, J6 és J8 (2018) modelleket mutatta be a dél-koreai cég, most még két eszköz érkezett.


Ugyan a Samsung sajtóközleménye kevésbe részletezi a hardverspecifikációkat, de azt megtudtunk, hogy a most bemutatott Galaxy J7 (2018) megjelenítője 5,5 hüvelykes és HD felbontással rendelkezik. A hátlapján helyet kapó 13 megapixeles modul f/1.7 rekeszértékű és az előlapon lévő kamera szintén 13 megapixeles, azonban f/1.9 apertúrával. Fotózás szempontjából mondhatni nagyjából ugyan azt a képminőséget kínálja mint elődje, mivel a tavalyi J7 is ezekkel a paraméterekkel rendelkezett. Sajnos a Galaxy J7 (2018)-ban helyet kapó rendszermemóriáról, processzorról, tárhelyről és akkumulátorról egyéb információt nem tudni, mivel ezt nem hozták nyilvánosságra.

A kisebb változat, vagyis a J3 (2018) kijelzője 5 hüvelykes, ami szintén HD felbontású. A hardveres felépítés terén pedig a négymagos, 1,4 GHz órajelű Exynos 7570 lapkakészletre és 2 GB RAM-ra számíthatunk, a belső tároló pedig 16 gigabájtos lesz. A Galaxy J3 (2018) hátlapján 8 megapixeles kamera található f/1.9-es rekeszértékkel, ez előlapon pedig egy f/2.2-es 5 megapixeles egység helyezkedik el.

A gyártó információt még arról sem közölt milyen Android rendszerrel érkeznek a telefonok és az árcédulát is homály fedi. Mivel a tavalyi modellekhez képet jelentős módosítás nem tapasztalható egyik újdonságnál sem, ezért sok változásra ezen a téren sem kell számítanunk. Az értékesítés még ebben a hónapban megkezdődik, de egyenlőre csak az Egyesült Államokban lehet majd őket megvásárolni.

forrás: gsmarena, gizmochina