Most igazán megéri Xiaomi Redmi S2-t vásárolni!

írta: odinsann (szponzorált tartalom)

A Xiaomi az elmúlt évek során nagyon előre tört az okostelefon piacon, a cég mobiljainak ára sokkal alacsonyabb mint a hasonló felszereltséggel rendelkező vetélytársaké. Az idén bemutatkozó Xiaomi Redmi S2 pedig most egy akció keretein belül 3 napig picit több mint 40 ezer forintért beszerezhető.


Na, de lássuk, hogy ezért az összegért az itt megvásárolható modell milyen hardverekkel is rendelkezik. A Redmi S2 megjelenítője 5,99 hüvelykes 1440 x 720 felbontású IPS LCD panel, ami 74,5%- ban foglalja el az előlapot. Ezen az oldalon a hangszóró és a szükséges érzékelők mellett egy 16 megapixeles kamerát találunk. A modul HRD támogatással is rendelkezik, továbbá egy vaku is segítségünkre van kevés fényviszony esetén.

 

A benne lévő rendszerchip a Qualcomm által gyártott Snapdragon 625-ös, az octa-core processzor 2 GHz órajelen pörgő Cortex-A53 magokból áll, a grafikus gyorsításról pedig egy Adreno 506 GPU gondoskodik. A rendszermemória 3 GB, tárhelyből pedig 32 GB-t kapunk, ami hely szűkében akár még egy 256 GB-os sd kártyával is tovább bővíthető.

A Xiaomi Redmi S2 hátlapján az ujjlenyomat olvasó mellett két kamerát is találunk. Ezek közül az egyik 12 megapixeles f/2.2 rekeszértékkel a másik pedig egy 5 megapixeles modul, fázisérzékelős autófókusszal. A Redmi S2 170 gramm súlyú és 160,7 x 77,3 x 8,1 milliméteres háza egy 3080 mAh akkumulátort rejt, melyet hagyományos micro USB csatlakozón keresztül tudunk feltölteni.

A Xiaomi Redmi S2-t a következő oldalon Gray, Gold és Rose Gold színekben Android 8.0 rendszerrel vásárolhatjuk meg mindössze 40.366 Ft-ért, de csak három napig. Jó hír, hogy a jelenleg akciós modell támogatja a B20 LTE hálózatokat, tehát hazánkban is tökéletesen működik.