Újabb színben érhető el a Xiaomi gamer mobilja!

írta: odinsann

A Xiaomi Black Shark áprilisban érkezett, akkor mondhatjuk választ volt a Razer Phone-ra a kínai cég, de azóta még több gamer mobil érkezett más gyártóktól.


A Black Shark egy újabb színkombinációt kapott a közelmúltban, ez pedig a Royal Sky Blue. A modell bemutatóját követően Polar Night és Sky Gray színekben volt beszerezhető és nem tudni, hogy a közeljövőben bővítik-e majd a színskálát. A kék változat kínai idő szerint június 15-én 10 órától lesz megvásárolható. A Black Sharkban lévő Snapdragon 845 lapka speciális folyadék hűtéssel rendelkezik, de láttunk már más megoldásokat a hűtésre az Asus ROG Phone-nál, vagy a Nubia Red Magic-nél is. A készüléken lévő dedikált SHARK gomb segítségével pedig könnyedén előcsalogathatjuk a mobil minden erejét ha egy játék azt kívánja. A telefon egyébként 5,99 hüvelykes IPS LCD megjelenítővel rendelkezik, melynek felbontása 2160 x 1080 pixel. A Black Shark házában lévő 4000 mAh-s akkumulátor gondoskodik a játékokhoz szükséges hosszú üzemidőről. Hátlapján 12 +20 megapixeles kamerákat találunk, elől pedig egy 20 megapixeles modul helyezkedik el. A készülék 6/64 GB vagy 8/128 GB memóriakiosztással szerezhető be, de a most megjelent Royal Sky Blue szín egyenlőre csak az utóbbinál elérhető.

Most négy napig a Black Shark 6/64 GB változatát a következő oldalról akciósan 146 ezer forintért vásárolhatjuk meg. A 8/128 GB variánst is leárazták, ami két nap eréig 181 ezer forint.

forrás: gizmochina, geekbuying