Nagyon jók a OnePlus 6 eladási mutatói

írta: odinsann

A múlt hónapban bemutatott OnePlus 6 annyira népszerű lett Ázsia mellett az Egyesült Államokban és Európa szerte, hogy 24 órán belül készlethiány alakult ki a modellből.


A Business Insidernek Pete Lau a OnePlus vezérigazgatója elmondta, hogy 22 nap elteltével adtak egy 1 millió darabot a készülékből, ami kiválónak számít a cégnél, mivel a OnePlus 5 és OnePlus 5T értékesítésekor három hónap elteltével érték csak el ezt a számot. Pete Lau közölte, hogy határozottan meg vannak elégedve ezekkel az eredményekkel és az ügyfelektől kapott visszajelzésékkel, örülnek, hogy folyamatosan növekszik a OnePlus-t használók köre.

A OnePlus 6 május 16-án debütált, a mobil 6,28 hüvelykes megjelenítője mögött Snapdragon 845 processzort találunk, választásunktól függően pedig 6/64 GB, 8/128 GB vagy 8/256 GB memóriakiosztással szerezhetjük be. Az IP54 védelemmel rendelkező eszköz hátlapján 16+20 megapixeles kamerák helyezkednek el, az előlapon pedig egy 16 MP modul kapott helyet.

A OnePlus 6 6/64 GB változata egyébként most akciós áron szerezhető be a következő oldalon, illetve a OnePlus 6 Avengers Infinity War Edition-t is olcsóbban tudjátok megvásárolni itt, amíg a készlet tart.

forrás: gsmarena, gearbest

MEGOSZTÁS