4500 mAh-s akkumulátorral érkezett az LG X5 (2018)

írta: odinsann

Ahogy az általában lenni szokott az LG-nél, ezúttal sem verték nagy dobra az X széria legújabb modelljének érkezését.


Két év telet el az első LG X5 bemutatója óta, a készülék akkor sem volt hardveresen túlságosan eleresztve, ezt pedig a most debütáló X5 is elmondhatja magáról. A 171 gramm súlyú és 154,7 x 78,1 x 8,9 milliméteres mobil 5,5 hüvelykes HD felbontású megjelenítőt kapott.

A MediaTek MT6750 chipsetje gondoskodik a számítások végrehajtásáról, az 1,5 GHz-es processzor már nem a legfrissebb mivel már az első X5 idején is megtalálható volt több mobilban. Az újdonság rendszermemóriából 2 GB-ot kapott, a tárolója pedig 32 GB-os, bővíthetőségről egyenlőre nincs információnk, de biztosan nem hagyta ki a gyártó. Hátlapján egy 13 megapixeles kamera lelhető fel, mely alatt az ujjlenyomat olvasó helyezkedik el.

Az előlapon pedig egy 5 megapixeles modul található. Amire talán többen is felkapják majd a fejüket, az akkumulátor, mivel egy 4500 mAh-s telepről van szó, ami ilyen hardverek mellett egész jó üzemidőt produkálhat. Egyenlőre még Koreában kapható csak az X5, az ára szerény véleményem szerint egy picit magas, mivel átszámítva 90 ezer forintot kell kifizetni érte.

forrás: gsmarena