Fotón a Galaxy S10 állítólagos prototípusa

írta: remake

A Samsungnál nyilvánvalóan a Note sorozat következő darabjára összpontosítanak, de ettől függetlenül már a Galaxy S széria új tagjain is elkezdtek dolgozni a mérnökök.


A tíz éves évfordulóra illik villantani egy nagyot az első számú mobilgyártónak. Sokat hallhattunk már a Galaxy S10-ről, persze csak pletyka szinten. A bemutatóig közel nyolc hónap hátra van, ezért még rengeteg dolog változhat az újdonságon. Az viszont borítékolható, hogy a motorháztető alatt Snapdragon 855, egyes régiókban pedig Exynos 9820 lesz majd. A szokásos hardveres előrelépés garantált, most a hangsúly inkább a dizájnon van.

A napokban láttunk egész meggyőző külsővel érkező okostelefonokat, ilyen például a Vivo Nex duó vagy Oppo Find X. Ha már a Galaxy S8 és a Galaxy S9 között nem volt túl sok dizájnbeli különbség, illő lenne eddig soha nem látott külsővel kidobni az új zászlóshajókat. Kiszivárgott egy kép, aminek eredete kétséges, így nincs kizárva, hogy egy hamisítvánnyal van dolgunk. A felvételt Ice Universe tette közzé Twitter oldalán, noha nem említi, hogy a Galaxy S10-ről van szó, de azért vannak árulkodó jelek.Voltak már pletykák arról, hogy a Samsung az Infinity kijelzőt egy magasabb szintre szeretnék emelni és még keskenyebb kávákat találunk majd a jövőben a megjelenítő körül. Ezen a képen pont ezt láthatjuk. Persze ahogy mindig is, érdemes fenntartásokkal kezelni a látottakat, hiszen a forrás nem hivatalos. Még ha készült is ilyen prototípus a Galaxy S10-ből, nincs kizárva, hogy a végleges változat valamelyest eltérő külsővel érkezik majd.

forrás: twitter