Öt kamerával érkezhet az LG következő csúcsmobilja

írta: odinsann

A mobilos piacon mindig van hová fejlődni, ezt megerősíti a legújabb pletyka is, amit az LG V szériájának folytatásáról hallottunk.


A manapság beszerezhető csúcskészülékek kameráival már professzionális képeket készíthetünk, legjobb példa erre a Huawei P20 Pro, de az iPhone X-re sem panaszkodhatunk. Jelenleg a dupla kamerás modellek vannak porondon, de a P20 Pro után valószínűleg az idén és jövőre érkező zászlóshajók közül több is három kamerával fog rendelkezni.

A legfrissebb pletykák szerint a LG-nél azt tervezik, hogy a V30S ThinQ folytatása, vagyis a V40 már öt kamerával fog debütálni. Elsőnek kicsit furcsán hangzik ez a pletyka, de persze ha jobban belegondolunk feltételezhetően arról lehet szó, hogy a hátlapon három és az előlapon kettő modul kap majd helyet, így pedig nem is annyira drasztikusan hangzik.

Az Android Police értesülései szerint az LG V40 ugyan azt a rendszerchipet kapja mint ami a G7 ThinQ-ban is van, tehát Snapdragon 845 lapkával fog rendelkezni. A legújabb LG csúcsmobil bemutatójára augusztus végén számíthatunk, még az IFA kiállítás előtt.

forrás: android police