Most csak 53 ezer forint a 4/64 GB-os Xiaomi Redmi Note 5!

írta: odinsann (szponzorált tartalom)

A Xiaomi év elején bemutatkozó készülékéből már több mint 5 millió darab talált gazdára, ami nem is annyira meglepő mivel ár/érték arányban nagyon jó vételnek számít.


A Xiaomi Redmi Note 5 február közepén debütált, melyből egy Pro változat is érkezett apróbb módosításokkal fűszerezve. Annak ellenére, hogy eleinte csak Indiában volt beszerezhető rengeteg elkelt pár hónap alatt.

Az üveg és alumínium borítású eszköz 5,99 hüvelykes 18: 9-es képarányú 2160 x 1080 felbontású IPS LCD megjelenítővel és Gorilla Glass védelemmel rendelkezik. A számítások végrehajtásáról a Kyro 260 magokból álló Qualcomm Snapdragon 636 okta-core rendszerchipje gondoskodik. A processzor maximális órajele 1,8 GHz, a grafikus feladatokat pedig egy Adreno 509-es látja el. A készüléket 3/32 GB és 4/64 GB változatokban szerezhetjük be, de van más memóriakiosztással rendelkező variáns is.

Hátlapján 12 megapixeles modult találunk, melyet egy 5 megapixeles egység is kiegészít, természetesen a biometrikus azonosító sem maradt ki a repertoárból, ami szintén ezen az oldalon kapott helyet. A másodlagos 13 megapixeles kamerára sem lehet panasz, ráadásul AI Bokeh szelfi móddal is rendelkezik.

A telefon 4000 mAh-s akkumulátorát hagyományos USB 2.0 csatlakozón keresztül tölthetjük. Három féle színben, pár napig most egy akció keretein belül beszerezhetjük az alábbi linken:

forrás: gearbest