Már a jövő év elején bemutatkozhatnak a Samsung csúcsmobiljai

írta: odinsann

A Note 9 után az évek óta várt Galaxy X veheti át a főszerepet, amit egy hónappal később az S széria következő modelljei követnek majd.


Az MMDDJ_ korábban már több olyan információval látott el bennünket melyek a későbbeik során beigazolódtak. Twitter csatornáján a napokban megosztott egy bejegyzést, melyben a Galaxy X és Galaxy S10 bemutatójával kapcsolatban árult el egy kis infót. Tájékoztatása szerint a Galaxy X-el a jövő év elején a Las Vegas-i CES keretein belül ismerkedhetünk meg.

A Szórakoztató Elektronikai Kiállítást a februárban tartandó Mobile World Congress követi majd, ahol a Galaxy S10-ről rántják le a leplet. Természetesen a fenti információkat a Samsung részéről senki nem erősítette meg, talán majd az aktuális időpont előtti hetekben többet tudunk meg ezzel kapcsolatban.

Az MMDDJ_ szerint a két készüléket még egy harmadik előzheti be, a tavalyi W2018 folytatása, amire idén év végén számíthatunk. Ezt a mobilt az ázsiai piacra szánja a cég, mivel ott még mindig trendi az összecsukható telefon. Az előző év december elején debütáló W2018 is abszolút elit hardverekkel és kamerával érkezett, valószínűleg a folytatás sem szenved majd hiányt csúcskategóriás alkatrészekből.

forrás: gsmarena