Fotókon tűnt fel a Xiaomi Mi Mix 3

írta: odinsann

A Xiaomi népszerű Mi Mix szériájának következő modelljéről az eddig kiszivárgott információk elég szűkösek voltak, de az elmúlt két napban több érdekes dolgot is megtudtunk.


Az első generációs Xiaomi Mi Mix nagyon nagyot robban a piacon 2016 októberében, mivel ez volt az első mondhatni “majdnem” kávamentes készülék és mellesleg dizájnja is lenyűgöző volt. Ezt egy évvel később követte a Mi Mix 2, melynél talán a legtöbben kicsit csalódottak voltak, de az év elején debütáló Mi Mix 2s-el csillapította a kedélyeket a gyártó.

A napokban kiszivárgott kép szerint a Mi Mix 3 a Vivo NEX-hez hasonló előlapi kamerát kaphat, bemutatójára pedig szeptemberben számíthatunk. Tegnap két fotón is feltűnt az újdonság, ezek valódisága egyenlőre még nem megerősített. Úgy tűnik, hogy a dizájn hasonló lesz mint eddig, de az alul lévő káva már lényegesen vékonyabb a Mi Mix 2s-hez képest.

Információink szerint a Xiaomi a Ferrarival közösen dolgozik egy Ferrari Edition Mi Mix 3-on is. Úgy látszik mostanában elég felkapott lett ez a mobilgyártók köreiben, elsőként a Mate 9 kapott egy Porsche Design változatot, majd az első negyedévben a Mate RS-t szintén megkaptuk ebben a formában, de az Oppo Find X-ből is beszerezhetünk majd egy limitált szériás Lamborghini variánst.

forrás: gsmarena, phonearena