Kedvezményes bevezető áron vásárolható meg a kávamentes Vivo NEX!

írta: odinsann (szponzorált tartalom)

A múlt hónap közepén bemutatkozó Vivo NEX volt az első olyan mobiltelefon, amiről valóban kijelenthettük, hogy kávamentes. Most pár napig akciós áron vásárolhatjuk meg ezt a szuper készüléket!


A Vivo NEX az év egyik legérdekesebb mobilja volt, a bemutatón izgalmas volt látni ahogy a gyártó bravúros módon megoldotta az előlapi kamerát a kávamentes eszközön. Azóta persze már megismertünk egy másik megoldást is, amit az Oppo Find X hozott el nekünk.

A Vivo NEX 6,59 hüvelykes Super AMOLED megjelenítővel rendelkezik 19.3:9-es képarány mellett. Az Ultra FullView Display kijelző felbontása 2316×1080 pixel. Az AMOLED panel pedig az előlap 91,24%-át teszi ki, ami igazán lenyűgöző teljesítmény. A beszédhangszórót a Screen SoundCasting Technology nevű vívmánnyal helyettesítették, ami azt jelenti, hogy a képernyő rezegtetésével generálja a hangot.

A Vivo NEX Snapdragon 845 lapkával rendelkezik, amihez 8 GB RAM-ot kapunk, jelenleg 128 GB-os tárhellyel lehet beszerezni akciós áron. Az előlapi kamera 8 megapixeles f/2.0 rekeszértékkel, ami használat során a mobil felső keretéből emelkedik ki, leginkább a periszkóphoz hasonló módon. A hátlapon egy 12 megapixeles Sony IMX363 szenzort találunk f/1.8 rekeszértékkel és egy másodlagos (f/2.4-es) 5 megapixeles modult.

A mobil 4000 mAh-s akkumulátort kapott, ami kifejezetten gyorsan tölthető a dobozában lévő gyári 22.5W-os kiegészítővel USB-C csatlakozón keresztül. Funtouch OS 4.0 kezelőfelület alatt Android 8.1 rendszert kapott a NEX. A Gearbest oldalán már beszerezhetjük a Vivo Nex Globális változatát, ami természetesen a (B20) LTE hálózatokat is támogatja. Még egy jó hír, hogy elérhető hozzá vámmentes Priorty Line szállítási mód is, így az ára nem fog emelekedni.

A mobilt Gearbest-ről itt tudjátok megvásárolni.

forrás: gearbest