Ezekkel a hardverekkel jön a Huawei Nova 3 és Nova 3i

írta: odinsann

Szinte mindent megtudtunk a Huawei Nova 3 és Nova 3i specifikációiról.


A Huawei Nova sorozat úgy tűnik a megszokott módon idén is két taggal bővül. A hónap elején már felbukkant egy promóciós képen az egyik modell, akkor Nova 3-ként jelent meg az eszköz, ami sokakat tévedésbe is ejtett, már ami a hardvereket illeti. A Weibo oldalán látható legfrissebb fotó azonban most tisztázza az eddigiek, mivel mindkét modell specifikációit feltárta.

Ezek szerint a Huawei Nova 3 Kirin 970 lapkával fog érkezni, mely mellé 6 GB rendszermemóriát és 128 GB-os tárolót kapunk. Hátlapján a Honor 10-hez hasonlóan 24+16 megapixeles kamerák lesznek, az előlapon szintén két modul kapott helyet, ezek 24+2 megapixelesek. Akkumulátora 3750 mAh-s lesz, csúcsmodellhez illően SuperCharge gyors-töltési technológiával. Dizájnja nagyon hasonló a Huawei P20 Lite-hoz, de picit nagyobb (157 x 73,7 x 7,3 mm) méretekkel rendelkezik majd, súlya pedig 166 gramm.

A Huawei Nova 3i a nemrég bemutatott Kirin 710 processzor érkezik. A fentebb látható kép szerint furcsa módon 4 GB RAM mellé 128 GB tárhelyet kapunk 6 GB-hoz pedig 64 GB tárhely dukál majd. Általában a több RAM több ROM-ot szoktunk kapni, így elég szokatlan ez a konfiguráció, de valószínűleg szükség esetén lesz lehetőségünk a tárhely bővítésére. Hátlapján 16 és 2 megapixeles kamerák lesznek, a kijelzőben lévő notch-ban pedig 24+2 megapixeles egységek kapnak helyet. A Nova 3i 3340 milliamperórás teleppel rendelkezik, melyet 5V/2A teljesítményű töltővel táplálhatunk.

Természetesen mindkét eszköz a Huawei GPU Turbo technológiájával érkezik, a bemutató pedig a július 18-án esedékes, melyet már a gyártó is megerősített poszterek formájában.

forrás: weibo