Kiadósan bővül a Xiaomi Mi 8 Explorer Edition memóriaválasztéka

írta: odinsann

A múlt hónap utolsó napján debütáló Xiaomi Mi 8 Explorer Edition globális elterjedésének előjele lehet a bővülő memóriakonfiguráció.


A Xiaomi Mi 8 Explorer Edition dizájnját nagyon eltalálta a gyártó, e mellett természetesen a Xiaomi-tól megszokott baráti áron érkezett a modell. A debütálást követően 8/128 GB-os változatban lehetett Kínában megvásárolni a készüléket, de most úgy tűnik bővül a választék.

A TENAA oldaláról információk alapján 4 GB, 6 GB és 8 GB RAM-al is elérhető lesz a modell, de a tárhely felhozatal is gyarapodik, mivel ebből 64 GB, 128 GB és 256 GB is lesz választható. Korábban már árulkodott egy kép a globális megjelenésről, de ez inkább az alap Mi 8-at érintette melyből egész rövid idő alatt több mint 1 millió darab elkelt.

Az Explorer Edition az átlátszó hátlap mellett más extrákkal is rendelkezik az alapmodellhez képest, ilyen például a kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasó, vagy a 3D arcazonosító. A sokasodó memóriakombináció egyértelműen annak lehet az előjele, hogy hamarosan még több országban is beszerezhető lesz az EE.

forrás: gsmarena, TENAA