Túl a 3 millión a Honor 10!

írta: odinsann

Már májusban több mint 1 millió darabot adtak al a mobilból, most bő két hónap alatt a háromszorosára nőtt az értékesített Honor 10 készülékek száma.


A Honor 10 áprilisban mutatkozott be elsőként Kínában, melyet egy hónappal később az európai bemutató követett. A mobil 5,84 hüvelykes megjelenítővel érkezett és a Huawei P20 Pro-ban (is) lévő Kirin 970 processzort kapta. Európában 4 GB RAM mellett 64 vagy 128 gigabájtos tárolási lehetőségekkel vásárolhatjuk meg az eszközt, melynek hátlapján 24+16 megapixeles kamerák kaptak helyet, a kijelzőben lévő szenzorszigeten egy 24 megapixeles modul kapott helyet. A Honor 10 ár/érték arányban az egyik legjobb vételnek számít, nem is bizonyítja ezt legjobban más mint a cég Twitter oldalának egyik bejegyzése.

A fent látható bejegyzés szerint már több mint 3 millió darabot adtak el a telefonból, ami egész szép szám. Egyébként a hónap elején a Honor 10 kapott egy GT változatot is, ami apróbb változtatásokon esett át az alapmodellhez képest és már gyárilag rendelkezik a GPU Turbo technológiával, melyet “korábbi” Honor 10 is hamarosan meg fog kapni.

forrás: phonearena