Augusztus 30-án jönnek a Sony új csúcsmobiljai

írta: remake

Azt már tudjuk, hogy a Sony keményen dolgozik az Xperia XZ3 és Xperia XZ3 Premium mobilokon és most hivatalos forrásból az is kiderült mikor rántják le a leplet a szóban forgó készülékek egyikéről.


Az IFA kiállításon augusztus 30-án, helyi idő szerint 13 órakor kezdődik a rendezvény ahol megismerkedhetünk az Xperia XZ3-al. A Premium változatra az elődből kiindulva biztosan kell várnunk néhány hónapot. Az új zászlóshajó állítólag négy kamerával érkezik.

Korábbi koncepcióképen az Xperia XZ3

Nem lett semmiben úttörő a Sony, ezeket a modulokat elől és hátul elosztva találjuk, tehát két-két egység teljesít majd szolgálatot az eszköz egyik és másik oldalán is. A motorháztető alatt Snapdragon 845 lapka felel a számításokért, 6 GB belső memóriával és 128 GB tárhellyel kiegészülve. Az akkumulátor kapacitása 3240 milliamperóra, ami így elsőre nem tűnik túl izmosnak. Úgy tudni már a dobozból Android 9.0 rendszerrel csomagolhatjuk ki az Xperia XZ3-at.

Ilyen dizájnnal jött az Xperia XZ2 Premium

Az XZ3 Premium debütálására, októberben vagy novemberben számíthatunk, ami nagyjából egybe esik a cég szokásos hat hónapos frissítési ciklusával. Reméljük akárcsak az Xperia XA2 Plus esetében egy kicsit változatosabb külsőt kapunk, mint az elmúlt években. Valószínű, hogy az Xperia XZ3 Compact is az IFA-n mutatkozik be, de erről pontos infó még nincs.

forrás: phonearena