Nemzetközi vizekre evezhet az egyik első GPU Turbo-s mobil

írta: remake

Múlt héten a Honor India már árulkodott róla, hogy július 24-én lesz egy rendezvény ahol először Kínán kívül is bemutatkozik a Honor 9i, melynek globális változata mint most kiderült Honor 9N néven kerülhet majd fel a boltok polcaira.


A Huawei mondhatni saját csapdájába esett amikor egyes mobilokat más névvel dobták ki bizonyos országokban. Így történhetett meg, hogy már vagy egy Honor 9i a cég kínálatában, ami tulajdonképp a Huawei Mate 10 Lite egyik változata. Most nem erről az eszközről van szó, hanem a július elején a Honor Play-el együtt bemutatott GPU Turbo-val szerelt készülékről.

Ma az indiai divízió egy rövid Twitter videót tett közzé, ebből derült ki, hogy Honor 9N néven érkezik majd az újdonság. A specifikációk nem változnak, marad az 5,84 hüvelykes Full HD+ felbontású LCD panel, Kirin 659 lapkakészlet, 4 GB RAM és modelltől függően 64 vagy 128 GB belső tárhely.Úgy tűnik mind a négy színben beszerezhetjük majd a Honor 9N-t, legalábbis Indiában, de remélhetőleg a nemzetközi piacon is ugyan ez lesz a felállás. Kínában jelenleg 200 és 250 dollár között van a mobil ára, sajnos az már most borítékolható, hogy az öreg kontinensen valamivel drágább lesz a készülék, feltéve ha valóban megjelenik itt is.

forrás: honor india