Kicsomagolták a Galaxy Note 9-et!

írta: remake

Már csak néhány hét van hátra a Galaxy Note 9 bemutatójáig, így nem csoda, hogy a netet elárasztják a mobillal kapcsolatos képek és információk.


Most egy rövid unboxing videó került fel Youtube-ra, elég rossz minőségben. A képkockákon látható doboz már ismerős lehet, mivel pár éve hasonló csomagolásban érkeznek a Samsung csúcsmobiljai. Hátul a szokott módon az eszköz specifikációi vannak feltüntetve. A látottak alapján a mobil 6,3 hüvelykes Quad HD+ Super AMOLED panellel rendelkezik.

A hátlapon Dual Pixel 12+12 megapixeles kamerákat találunk, a másik oldalon pedig egy 8 megapixeles egység teljesít szolgálatot. A felvételen látható modell 6 GB belső memóriát és 64 GB tárhelyet kapott. Van retina szkenner, ujjlenyomat olvasó, IP68 víz- és porállóság és az AKG fülesek sem hiányoznak a csomagolásból. A pakkból előkerült mobilon túl sok változás nincs az elődhöz képest. Az ujjlenyomat olvasó már a kamerák alatt helyezkedik el, ami a felhasználók szempontjából jóval kedvezőbb helyen lesz.Korábban szivárgott ki egy állítólagos sajtófotó a Note 9-ről, nos ezen a felvételen teljes mértékben ugyan azt a készüléket láthatjuk. Van azonban egy apró jel, amiből kiderül, hogy az egész videó egy kamu. A doboz elején látható, hogy egy szolgáltatófüggő telefonról van szó, viszont a Telekom hasonló, de nem teljesen ilyen matricát használ.

forrás: gizmochina