Megerősítették a Honor Note 10 hatalmas akkumulátorát

írta: odinsann

A Honor Note 10 megjelenése pár nap múlva esedékes és most a Huawei is szivárogtatott egy kis információt az újdonságról.


Az elmúlt hetekben nagyon sok mindent megtudhattunk a július 31-én érkező Honor mobilról. Azt már világos, hogy a Honor Note 9 kimarad és a Note 10 lesz a következő modell, illetve a TENAA is árulkodott a specifikációkról. Ezek szerint 6,95 hüvelykes 1080 x 2220 felbontású Super AMOLED kijelzővel érkezik a modell, processzora a Huawei P20 Pro-ban vagy a Huawei Nova 3-ban is lévő Kirin 970 lesz. A rendszermemóriáról egyenlőre pontos adatok nincsenek, de úgy hírlik akár 8 GB is lehet. A kamerák a Honor 10-hez hasonlóan 16 + 24 megapixelek lesznek, az előlapon pedig egy 13 megapixeles modul helyezkedik majd el.

Az akkumulátorról eddig azt tudtuk, hogy 5000 mAh-s lesz, ami igen jól hangzik és most úgy tűnik, hogy valóban begazolódik ez az infó, mivel egy a Weibo-n közzétett kép is erről árulkodik. A grafika megemlít valamiféle COOL technológiát is, ami állítólag a Note 10-nél debütál majd először, erről egyenlőre többet nem tudunk, de napokon belül erre is fény derült.

forrás: gsmarena