Nagyon jó áron érkezett a Black Shark globális változata!

írta: odinsann (szponzorált tartalom)

A Xiaomi logója nélkül debütáló Black Shark április végén mutatkozott be, a készülék a gamer mobilok kategóriájában az egyik legjobbnak számít és most még akciós áron is beszerezhető.


Már a Black Shark megjelenése is arról árulkodik, hogy nem egy hagyományos telefonról van szó. Az eszköz a jobb hűtés érdekében különlegesen kialakított hátlapot kapott, illetve az úgynevezett X-Type Smart antennák is ezen az oldalon vannak. A mobilban lévő lapka hűtéséről 6000 mm2 hűtőborda és folyadék gondoskodik, így 8 ° C-al kevesebb CPU hőmérsékletet kapunk teljes terhelés alatt mint az alap hűtéssel rendelkező telefonoknál.

A készülék 18: 9-es képarányú kijelzője 5,99 hüvelykes IPS LCD panel, melynek felbontása Full HD+ vagyis 1080 x 2160 pixel. Természetesen egy gamer mobil nem rendelkezhet gyenge hardverekkel, ezért a Snapdragon 845 lapkát kapott, mely mellé 6/64 GB vagy 8/128 GB memória társul.

A Black Shark három mikrofonnal és két csatornás hangszórókkal rendelkezik, így játék közben is nyugodtan telefonálhatunk vele. A kamerák terén a hátlapon f/1.75 rekeszértékű 12+20 megapixeles modulokat találunk kéttónusú LED vakuval. Az előlapon pedig egy f/2.2 rekeszértékű 20 MP-es szelfi kamera helyezkedik el.

Mivel a nagy teljesítmény mellé ajánlott a megfelelő energiaellátás, ezért a gyártó egy 4000 mAh-s telepet helyezett el a Black Shark-ban, melyet Quick Charge 3.0-nak köszönhetően szupergyorsan tölthetünk.

A Xiaomi Black Shark eddig nem támogatta a B20/LTE hálózatokat, de a GearBest oldaláról már megvásárolhatjuk a globális változatot, aminek nincs gondja a B20-al, így itthon is tökéletesen tudjuk használni. Jó hír, hogy mindkét modell, tehát a 6/64 GB (141 ezer forintért) és a 8/128 GB is beszerezhető (161.737 Ft-ért), amíg a készlet tart.

Ha kedvet kaptál egy jó gamer mobilhoz a hazai webáruházak által árusított nem globális változat árától jóval alacsonyabb áron, akkor a következő két linken tudod beszerezni:

Xiaomi Black Shark 6/64 GB

Xiaomi Black Shark 8/128 GB

forrás: GearBest