Három kamerás Samsung mobil érkezhet a felső középkategóriába

írta: remake

Arról már többször  jött infó, hogy a Galaxy S10 mobilok egyike három kamerával fog érkezni, de most úgy tűnik mégsem ez lesz a Samsung első tripla kamerás okostelefonja.


A The Investor forrásai szerint, a dél-koreai gyártó az év végén bemutatkozó Galaxy A (2019) széria egyik tagját is három kamerával kívánja felszerelni és azt is rebesgetik, hogy kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót kap majd ez a készülék.Elég merész pletykáról van szó, nem hinném, hogy a Samsung kijátszaná ezt a kártyát, hiszen, így semmi új nem jutna a Galaxy S10-be. Ráadásul sokat dobna a középkatágóriás mobil árán ami, így lenne versenyképes a konkurenciával szemben. Egy magasabb és két alacsonyabb felbontású kamera talán szóba jöhet, de az in-display szenzor ki van zárva.

A képen a Samsung Galaxy A8 (2018)

A The Investor azt állítja, hogy az infó a Samsung hardverfejlesztő csapatának egy tagjától származik. A Galaxy A sorozat új modelljei valamikor decemberben fognak debütálni. Tekintettel arra, hogy a hivatalos bemutatóig majdnem fél év van hátra, elég kevés rá az esély, hogy van valami valóságalapja a fent leírtaknak.

forrás: the investor