Ma este már beszerezhető lesz a Mi 8 Explorer Edition!

írta: odinsann

Annak ellenére, hogy a Xiaomi Mi 8 és a Mi 8 Explorer Edition májusban mutatkozott be az EE értékesítése még csak ma este fog kezdődni.


A Xiaomi Mi 8 és a Xiaomi Mi 8 SE már jó ideje több színben is megvásárolható, de az átlátszó hátlappal rendelkező Explorer Edition-t még nem lehet beszerezni. Korábban arról lehetett hallani, hogy július 24-én kezdődik meg az értékesítés, de nem így lett. A legfrissebb kép szerint ma 19 óra 30 perctől juthatunk majd hozzá a Mi 8 Explorer Edition-hoz. A Kínai Hírközlési Hatóság oldalán már felbukkantak más memóriakiosztással rendelkező variánsok is, ami reménykedjünk benne, hogy a globális változat előszele, de ezt egyenlőre még senki nem erősítette meg.

Az Explorer Edition az átlátszó hátlap mellett már apróbb változásokat is rejteget, ilyen például a kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasó, vagy a 3D arcazonosító. Az alap Mi 8 ugyanis infrás arcalapú érzékelővel rendelkezik, a pár extra mellett egy negatívumot is kapott az Explorer Edition, mivel az akkumulátora kisebb, szám szerint egy 3000 mAh-s telepről van szó.

forrás: gsmarena