Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak aki Note 9-et szeretne

Egy külföldi oldalon tűnt fel ezúttal a Samsung hamarosan érkező csúcsmobilja, melyről már korábban is hallhattuk, hogy drágább lesz elődjeinél, de azt nem gondoltuk volna, hogy ennyire.


A Galaxy Note 9 bemutatója augusztus 9-én esedékes és ahogy közelítünk ehhez az időponthoz egyre újabb infók szivárognak az eszközről. Egy indiai áruház kínálatában bukkant fel ezúttal a Note 9 és meg kell jegyezni az ára elég magas lett. Ugyan ennyiért már Samsung okostévét is kapunk a telefonhoz, ami éppen akkor jól jöhet annak akinek aktuálissá vált egy új televízió beszerzése, de más felhasználókat valószínűleg hidegen hagy ez az ajánlat.

A indiai oldalon a 128 GB-os változatért átszámítva 336 ezer forintot kell fizetni, az 512 GB-os variáns pedig 418 ezer forintot kóstál. Összehasonlítás képpen egy indonéz oldalon is rábukkantunk a Note 9-re, ahol a 128 GB-os tárolóval rendelkező modell átszámítva 259 ezer forint, az 512-es pedig 335 ezer forintban kerül, ami ugyan picit barátibb ár, de még mindig magasnak monható.

Annak ellenére, hogy Note széria mindig kategóriája legjavát nyújtja nem biztos, hogy a nagyobb akkumulátor és a bluetooth funkciókkal ellátott S Pen a felhasználókat cserére fogja ösztönözni, főleg úgy, hogy a Note 7 visszahívását követően aki hű maradt a sorozathoz már beszerezte a tavaly bemutatott Note 8-at.

A Galaxy S9 duó sem hozott akkora áttörést, hogy 8-ról megérje váltani, ez látszik is az eladásokon. Így a Samsungnak valami nagyot kell dobnia, hogy megérje váltani, de ez az eddig kiszivárgott pletykák alapján úgy tűnik, hogy meg fog valósulni.

forrás: gsmarena