Jön a Lily White Honor 10 GT!

írta: odinsann

A kisebb változásokkal érkező Honor 10 GT a múlt hónap elején mutatkozott be, debütálását követően csak kék színben volt elérhető, de most egy nagyon szép fehér árnylatot is kap az eszköz.


Egyértelműen kijelenthetjük, hogy sok eltérés nincs a Honor 10 GT az alap Honor 10 között, mivel csak a 8 GB RAM és a fotós képességet terén az éjszakai mód különbözteti meg a GT változatot az alapmodelltől. Egyenlőre azért ott van a GPU Turbo is, amit elvileg a Honor 10 is hamarosan megkap, ezért ezt sokáig nem vehetjük számításba. Eddig csak a Phontom Blue fantázianevű színben tudtuk beszerezni a GT-t, de a Huawei most bejelentette a Lily White variánst is, ami mint a képeken látható, gyönyörűre sikeredett.

A Honor 10-et idén áprilisban mutatták be elsőként Kínában, melyet egy hónappal később az európai bemutató követett. Néhány hónap alatt több mint 3 millió darabot adtak el a telefontól, ami igazán lenyűgöző teljesítmény. Egyenlőre a Lily White Honor 10 GT startjának időpontja ismeretlen, ára az előző GT modellhez hasonlóan kereskedőnként változhat, legutóbb már 414 dollárért be lehetett szerezni.

forrás: gsmarena