Kiszivárgott videón a Galaxy Note 9

írta: remake

Már csak napok választanak el bennünket a Galaxy Note 9 bemutatójától, így nem is annyira meglepő, hogy most egy videó is felkerült a netre az eszközről.


Lényegében a Note 8 ráncfelvarrott változatát kapjuk, a külső szinte ugyanaz, a hátlapon egy apróbb módosításokkal. Az ujjlenyomat olvasó már jobb helyre került, mint az elődmodell esetében, így valamivel nehezebb lesz összetapicskolni a kamera plexit és a biometrikus azonosító könnyeben elérhetővé válik.

Persze a hardveres előrelépés sem marad el, a lapkakészlet a Galaxy S9 mobilokban debütált Exynos 9810, de nem hinném, hogy ezért érdemes lenne a Note 8-at lecserélni. A kamerák terén is várható fejlődés, a Galaxy S9 Plus-ban helyet kapó modulok kerülnek a phabletre, állítható rekeszértékkel. Annyi a különbséggel, hogy függőleges kialakítás helyett immár vízszintes lesz.

A napokban tette közzé a Samsung az elmúlt negyedév eladási mutatóit, ami az előző év azonos időszakához képest több mint 10 százalékos visszaesést mutat. Ez nagy részt a Galaxy S9 és Galaxy S9 Plus mobiloknak köszönhető. Olyan sok újítást nem hoztak, hogy S8-ról megérje váltani, de úgy tűnik jövőre a Galaxy S10-nél már nem ezt a metodikát fogja követni a dél-koreai cég.

forrás: gsmarena