Augusztus 10-től beszerezhető a méregdrága Oppo Find X Lamborghini Edition

írta: remake

Június közepén mutatkozott be az Oppo Find X, ami már fel is került a boltok polcaira. Ugyanekkor a kínai cég lerántotta a leplet a Lamborghini Edition-ról is, de ez majd csak augusztus 10-től lesz megvásárolható.


A prémium változat külső tekintetében nem annyira tér el az alapmodelltől. Itt is fotó applikációt megnyitva kerülnek elő a készülék kamerái, nagyjából 0,5 másodperc alatt. A hátlapon van egy minimális változás, mivel egyedi carbon szálas kialakítást kapott.A burkolat alatt már van néhány lényegesebb módosítás is, ilyen például a Super VOOC töltés, ennek köszönhetően nagyjából 35 perc alatt tudjuk feltölteni a készülék akkumulátorát. Az Oppo Find X Lamborghini Edition az első okostelefon, ami megkapta ezt a technológiát.Sajnos ez valamivel kisebb teleppel jár, még a sima Find X akkuja 3730 milliamperóra, a prémium modell már csak 3400 milliamperórás teleppel rendelkezik. A 6,43 hüvelykes AMLOED kijelző körül szó szerint minimális kávákat találunk, hardverek terén Snapdragon 845 lapkakészletet és 8 GB belső memóriát kapunk.

Az 512 GB belső tárhely mérete is figyelemre méltó, ebből adódóan a micro SD bővítési lehetőség kimaradt, de szerintem fog gondot okozni azoknak, akik hajlandóak kifizetni az 1300 eurós, nagyjából 420 ezer forintos árcédulát a mobilért.

forrás: gsmarena