A Google árulkodott a Pixel 3 mobilok bemutatójának időpontjáról

írta: odinsann

Mint azt már több forrásból is tudjuk a Google gőzerővel dolgozik a Pixel 3 és Pixel 3 XL készülékeken, az elmúlt időszakban sokat tudtunk meg a két mobilról, de a bemutató dátumát a mai napig nem tudtuk pontosan.


A Pixel 3 szériáról éppen az elmúlt napokban hallottunk, amikor is a nagyobb változat a feltűnt a Geekbench oldalán. A hardverspecifikációk terén nem lehet kérdés a Snapdragon 845 lapka, ha már az elődökből is indulunk ki, de a Geekbench tesztjét megjáró eszköz ehhez képest elég kevés pontszámot ért el, illetve a benne lévő RAM is csak 4 GB volt, ami manapság még éppen elegendő, de egy csúcsmobilban már kevésnek számít. Így feltételezhetjük, hogy egy korai prototípuson futtatták le a tesztet, de a most napvilágot látott információk alapján már nem is kell olyan sokat várnunk a Pixel telefonok harmadik generációjára.

A Google közzétett egy bejegyzést a Famebit weboldalán, ami erősen arról árulkodik, hogy október 4-én ismerkedhetünk meg a Pixel 3 és Pixel 3 XL modellekkel. Ez a dátum nem lehet meglepő, mivel tavaly ezen a napon mutatták be a Pixel 2 és Pixel 2 XL-t is, de a legelső szériáról is ekkor rántották le a leplet 2016-ban a “Made by Google” nevű rendezvényen.

forrás: gizmochina