Értékes ajándékokat kapnak akik előrendelik a Galaxy Note 9-et

írta: remake

Ahogy az elmúlt években most is drága ajándékokat kapnak azok akik előrendelik a Samsung csütörtökön bemutatkozó csúcsmobilját.


Nem hivatalos információk szerint a dél-koreai gyártó ezúttal meghagyja nekünk a választás lehetőségét. Állítólag mi döntjük el, hogy egy nagyjából 50 ezer forintos AKG vezeték nélküli fülest vagy Fortnite Gaming csomagot szeretnénk a Note 9 mellé. Utóbbiról azt kell tudni, hogy kapunk hozzá 15 ezer V-Bucks-ot is, aminek értéke forintban közel 30 ezer.

A forrás szerint az S-Pen külön is megvásárolható, így mi dönthetjük el milyen színű ceruzát szeretnénk, ez elvileg a zárolt képernyőre írt szöveg színét is meghatározza. A phablet úgynevezett Value Packban is beszerezhető lesz, amiben találunk még tokot, autós tartót, töltőt és HDMI kábelt. A Reddit-en olvasható sorokból az is kiderül, hogy már elegendő ez a kábel is ahhoz, hogy a Note 9-et egy monitorhoz csatlakoztassuk, tehát nem feltétlenül van szükség DeX-re. A mobil 6,4 hüvelykes kijelzővel fog rendelkezni, de a ház mérete nagyjából azonos lesz a Note 8-val, ebből következik, hogy a kávák valamivel vékonyabbak.

A burkolat alatt régiótól függően Snapdragon 845 vagy Exynos 9810 lapkát találunk. Memóriakiosztás szempontjából több változat is piacra kerülhet, az alapmodell feltehetően 6 GB RAM-al és 64 GB belső tárhellyel fog rendelkezni. A hátlapon a Galaxy S9 Plus állítható rekeszértékű kameráit találjuk majd, amik úgy tudni kapnak néhány hasznos AI funkciót. A bemutató augusztus 9-én lesz, már nagyjából minden kiderült a Note 9-ről, de azért reméljük a Samsung tartogat valami meglepetést a nagy napra.

forrás: gsmarena