Így rendelj áfa és vámmentesen GearBest-ről!

írta: odinsann (szponzorált tartalom)

Már többen érdeklődtetek, hogy miképp adjatok le egy GearBest rendelést, hogy az oldalon lévő árra ne kelljen ráfizetni. Most készítettünk egy kis segítséget ezzel kapcsolatban.


Sok pénzt megspórolhatunk egy GearBest-es vásárlás esetén ha EU Express szállítási módot választjuk, ez teljesen áfa mentes, de érdemes tudni, hogy a szállítási idő egy picit hosszabb lesz.

Útmutató a EU Express szállításhoz:

Miután bejelentkeztünk vagy beregisztráltunk az oldalra és az “Add to Chart” gombbal behelyeztük a kosárba a kiválasztott terméket. A jobb sarokban felül lévő kis kosárra rákattintva tudjuk ellenőrizni a rendelést.

a “View My Chart” menüpontra kattintsunk rá, ez után egy újabb ablak nyílik meg, ahol válasszuk a “Proceed to Check out”-ot.

Ez után már nincs más dolgunk mint a szállítási lehetőségek közül kiválasztani az EU Express-t.

Ebben az esetben csak angol karakterekkel adjuk meg a címünket, tehát ékezetes betűt ne használjunk! Az EU Express szállítás költsége ennél a terméknél 11,36 dollár, ami  nagyjából +3000 Ft többletköltséget jelent. Ezt az opciót választva elsőként Kínából postázzák a terméket egy alacsonyabb áfakulccsal rendelkező EU országba, majd ezt követően onnan jön be Magyarországra.

Fontos megjegyezni, ezt a szállítási módot egyenlőre csak telefonoknál és táblagépeknél tudjuk használni, tehát példával élve televíziót jó áron nem tudunk ilyen módon megrendelni.

Érdemes böngészni a GearBest oldalán mivel nagyon sok termékhez lehet olcsón hozzájutni és folyamatosan vannak leárazások.

forrás: GearBest

MEGOSZTÁS