Ilyenek lesznek a szeptemberben bemutatkozó iPhone-ok!

írta: remake

Ahogy tavaly, idén is három telefont mutat be az Apple a következő hónapban. Legfrissebb infók szerint ezek iPhone (2018), iPhone XS és iPhone XS Plus névre lesznek keresztelve.


Az egy darab hátlapi kamerával rendelkező mobilt csak simán iPhone (2018)-nak hívják majd és állítólag ő hivatott képviselni a “megfizethető” kategóriát, bár az Apple esetében szerintem ez a szó nem pont azt fogja jelenteni amire mi számítunk. Mindhárom esetben kapunk szenzorszigetet a kijelző felső sávjába, az imént említett eszköz pedig 6,1 hüvelykes LCD megjelenítővel fog rendelkezni.Az iPhone X utódjának tudhatjuk be az 5,8 hüvelykes kijelzővel szerelt XS-t, ami jó eséllyel szinte teljesen az elődmodellre fog hasonlítani, de pár apróbb változás a külsőt illetően biztosan lesz. A legdrágább változat XS Plus néven érkezhet, hatalmas 6,5 hüvelykes kijelzővel, Plus variánshoz illő mérettel és függőlegesen kialakított hátlapi kamerákkal. Mind három mobil a 7 nanométeres gyártástechnológiával készült A12 lapkakészletet fogja megkapni, amik a TSMC műhelyéből származnak. Úgy hírlik az Apple történelmében először lesz dual SIM-es változat is, de ez a pletykák szerint csak Kínában kerül majd piacra. Állítólag az iPhone (2018), iPhone XS és iPhone XS Plus is megkapja a 2017 szeptemberében bemutatott Face ID azonosítást.

A fenti infók nem hivatalos forrásból származnak, így érdemes némi fenntartással kezelni őket. Van egy rövid videó is amin szemléltetik a méretbeli különbségeket, gondolom mondanom sem kell, hogy ezek egyike az iPhone X a másik két mobil pedig egy másolat, tehát nem arról van szó, hogy valaki idő előtt megkaparintotta volna őket.

forrás: phonearena