Kicsomagolták a Google Pixel 3 XL-t

írta: remake

Az új Google Pixel mobilok állítólag októberben fognak bemutatkozni, de a következő videón látottak alapján már teljes egészében készen áll az XL változat.


Elég érdekes, hogy ennyi idővel a debütálás előtt ilyen videó kiszivárgott. A felvételen láthatjuk a készüléket is egy rövid időre, de a hangsúly a dobozon van és a benne lévő tartozékokon. Meglepő módon fejhallgatót is találunk a csomagolásban, ami mellé kapunk USB C – jack adaptert is.

Nem hiányzik a Power Delivery töltő, az USB-C kábel és USB-C – USB-A adapter sem. A mobil nem sokáig szerepel a videón, de van róla képünk, a külsőn semmi olyat nem lehet felfedezni, amiről eddig ne hallotunk volna. A Pixel 3 XL kijelzőjének felső sávjában egy szenzorsziget lesz, a megjelenítő mérete állítólag 6,2 hüvelyk, felbontása 1440 x 3120 pixel.A másik oldalon a bal felső sarokban egy darab kamera van, a hátlap közepén pedig a biometrikus azonosító. Specifikációk szempontjából Snapdragon 845 lapkakészletre és 4 GB belső memóriára számíthatunk, a rendszer pedig a napokban bemutatott Android Pie lesz.

forrás: gsmarena