Mini szenzorszigettel érkezik az Oppo F9

írta: odinsann

A Find X egyik technológiájával napokon belül érkezhet az kínai Oppo következő készüléke.


Az Oppo már több mint tíz éve foglalkozik telekommunikációs eszközök gyártásával, eddig kiadott mobiljai nem sokban különböztek a többi cégétől, de a júniusban bemutatott Oppo Find X-re biztosan többen is felkapták a fejüket.

Augusztus 15-én Oppo F9 néven fog debütálni a következő telefonjuk. A modell most sem a már korábban megszokott dizájnt kapta, mivel kijelzőjébe olyan kicsi szenzorszigetet tettek amekkorát csak lehet. Benne csak az előlapi kamera kapott helyet, a képek alapján úgy tűnik, hogy a beszédhangszóró még ez felett található. Az F9 hozza magával a Find X-nél megismert 5V/4A-os VOOC gyors-töltést, amivel a promóciós képek alapján 5 perc töltéssel 2 óra beszélgetési időt érhetünk majd el.

A korábbi pletykák alapján 6,3 hüvelykes FHD+ felbontású megjelenítővel rendelkezik az Oppo F9, képernyő/test aránya pedig 90,8%-os lesz. Sajnos a további hardveres felépítés már nem olyan bizalomgerjesztő, mivel Helio P60 lapkakészletről szóltak a hírek. A memóriakiosztás terén 4 GB RAM mellé 64 GB ROM-ot kapunk, hátlapján 16 + 2 megapixeles modulok helyezkednek el, az előlapi egység pedig 25 megapixeles lesz.

Persze van még rá esély, hogy valamelyik hardverelem nem az lesz mint amiről eddig hallottunk, augusztus 15-én ez is kiderül.

forrás: gsmarena