Különleges harmadik kamerával érkezett az Oppo R17 Pro

írta: remake

Az Oppo R17 Pro már elsőre is elég érdekesnek tűnt, hiszen a hátlapján három darab kamera, kijelzőjében pedig ujjlenyomat olvasó található.


A Külső láttan az Oppo F9 ugorhat be elsőként hiszen a megjelenítő felső sávjában egy apró vízcseppre emlékeztető szenzorsziget található, amin a 25 megapixeles szelfikamera van. A kijelző egy 6,4 hüvelykes AMOLED panel, felbontása 1080×2340 pixel, a képarány 19,5:9-es, a képpontsűrűség pedig 403 ppi. A burkolat alatt a hetekben bemutatott nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 710 dolgozik, a grafikáért pedig Adreno 616 felel. A belső memória mérete 8 GB, tárhely tekintetében pedig 128 GB-al gazdálkodhatunk, mivel microSD bővítésre nincs lehetőség.Hátul három kamerát találunk, ezek közül egyik 12 megapixeles állítható (f/1,5 és f/2,4) rekeszértékkel. Ehhez társul még egy 20 megapixeles egység, valamint egy harmadik 3D arcazonosítést és AR funkciókat is támogató modul. Utóbbiról sajnos sok részletet nem árultak el, de szerintem rövid időn belül meg tudjuk, mire is használható pontosan.

Az akkumulátor kapacitása 3700 milliamperóra és támogatja az Oppo Find X Lamborghini Edition-nál bemutatott SuperVOOC töltést. Ennek a technológiának köszönhetően 10 perc alatt +40 százalékot tölthetjük a telepbe. A teljes feltöltéshez pedig mindössze 40 perc szükséges. Itt még nem ért véget az újdonságok sora, hiszen az R17 Pro egy kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót is kapott.A rendszer Color OS 5.1 Android 8.1 alapokon és Pie-ra is frissülni fog az eszköz. Sajnos van hátránya is a mobilnak, ez pedig az ára. Kínában 4299 jüant kérnek érte ami 175 ezer forintnak megfelelő összeg. Sajnos mire az öreg kontinensre is megérkezik az Oppo R17 Pro könnyen lehet, hogy 200 ezer fölé kúszik az árcédula.

forrás: oppo