Mélyrepülésben a Xiaomi Mi Mix 2S ára

írta: remake (szponzorált tartalom)

Már nincs egy hónap sem a Mi Mix 3 bemutatójáig, így nem csoda, hogy a Mi Mix 2S ára zuhanni kezdett. Nálunk nagyjából 150 ezer forint körül lehet megvásárolni a készüléket, de a Gearbest oldalán a GB$MP12thMS kuponnal most csak 447 dollár, ami durván 126 ezer forint.


A Mi Mix 2s kerámia és üveg burkolattal is piaca került, közülük most az utóbbi kapta meg ezt a baráti árcédulát. Előlapján 5,99 hüvelykes 18:9-es képarányú, 1080 x 2160 pixel felbontású IPS panel található. A másik oldalon függőleges kialakításban helyezkednek el a kamerák, melyek 12 + 12 megapixelesek f/1.8 és f/2.4 rekeszértékkel. Ezek közül az egyik modul a Sony-tól a másik pedig a Samsung-tól származik. Az előlapi kamera akárcsak a Mi Mix 2 esetében az alsó káva jobb szélén van, felbontása 5 megapixel.
A motorháztető alatt Snapdragon 845 dolgozik, memóriakiosztás szempontjából 6/64, 6/128 és 8/256 GB-os variánsok kerültek forgalomba. Jelen promóció keretein belül a 6 GB belső memóriával és 64 GB tárhellyel szerelt modellt tudjuk beszerezni akciós áron. Sajnos a microSD bővítési lehetőséget kihagyta a gyártó a repertoárból. A készülék természetesen Oreo rendszert futtat, a MIUI 9 kezelőfelülettel. Az akkumulátor kapacitása 3400 milliamperóra, ami USB Type C porton keresztül tölthető és kapunk Quick Charge 3 támogatást is.Két SIM kártya befogadására képest az eszköz, van Bluetooth 5.0, NFC és egy X20 modem globális LTE támogatással, természetesen a kétsávos Wi-Fi sem hiányzik. Színek szempontjából fekete és fehér változatok közül választhatunk. Aki nem szeretne áfát vagy vámot fizetni, némi plusz összegért kérje EU Express kiszállítási móddal a készüléket, további részletek és rendelés ezen az oldalon. Ne felejtsd el használni a GB$MP12thMS kupont!