Felbukkant a OnePlus 6T!

írta: odinsann

A OnePlus az elmúlt évek tapasztalatai alapján minden évben kettő mobil szokott bemutatni, a nyáron debütáló OnePlus 6 után lassan érkezik a “ráncfelvarrott” T változat is.


A OnePlus 6 startja után több problémával is meg kellett küzdenie a cégnek, de a hibák fellelését követően napokon belül szoftveresen javították is azokat. A modell nagyon népszerű a felhasználók körében, ami talán annak is nagymértékben betudható, hogy az Android rendszer hihetetlen gyorsasággal pörög rajta. Az Android 9 Pie béta tesztjében is részt vett az eszköz, így az elsők között kapja meg a rendszert.

Ahogy lassan közeledünk az év vége felé, számításba vehető a OnePlus 6T is, melynek startja pár hónap múlva, valamikor novemberben esedékes. Mivel már csak bő két hónapunk van addig, így ideje volt, hogy valami jelet adjon magáról a 6T is. Az Eurázsiai Gazdasági Bizottság (EEC) honlapján fel is tűnt egy minősítés beszerzése miatt a OnePlus A6013 típusszámú készüléke, ami nagy valószínűséggel a OnePlus 6T lehet.

A feltételezést pedig az támasztja alá, hogy a tavalyi OnePlus 5T régiótól függően az A5010 és az A5010 kódnéven, míg a OnePlus 5 az A5000/A5003 kódnéven érkezett. Természetesen már renderképeket is készítettek a OnePlus 6T-hez, a PhoneCorridor láthatóan a napokban bemutatott Oppo F9-hez hasonló előlappal képzeli el az újdonságot. Az elkövetkezendő pár hétben biztosan még több infót kapunk majd, ami pedig a dizájnt illeti, meglátjuk, hogy valóban az Oppo féle mini szenzorszigettel érkezik a 6T vagy sem.

forrás: gsmarena