Rendervideón az öt kamerás LG V40

írta: remake

Múlt héten láthattunk sajtófotót a novemberben érkező LG V40 ThinQ-ról, most pedig egy videó is érkezett a készülékről, ami megerősíti vízszintes hármas kamerarendszert és a szenzorszigetet.


Szerencsére a CAD alapú rendervideóból más is kiderül, a mobil kijelzőjének mérete 6,3 hüvelyk lesz, felbontása pedig 3120 x 1440 pixel. A készülék 158,8 x 75,8 x 7,8 milliméteres dimenziókkal rendelkezik, vastagsága pedig 8,2 milliméter. Hátul állítólag hagyományos, ultra széles látszószögű és telefotó szenzort találunk majd, amiknek felbontását még homály fedi.

Lent, az USB C port mellett van egy jack kimenet, valamint ott találjuk a külső hangszórót is. A ház valószínűleg a legújabb Gorilla Glass üvegből készül majd és vezeték nélküli töltővel is táplálhatjuk a telefon akkumulátorát. A rendszer természetesen Android 9 Pie lesz, LG UX köntösben. Az már tudjuk, hogy a kijelző felső sávjában egy szenzorszigetet találunk, ami szoftveresen eltüntethető lesz.Specifikációk szempontjából nem hinném, hogy a bemutatóig kijön az új Qualcomm lapka, így Snapdragon 845-re számíthatunk és 6 vagy 8 GB belső memóriára. Ha ilyen ütemben szivárognak az infók az LG V40 ThinQ-ról, szerintem rövid időn belül mindent tudni fogunk róla.

forrás: slashleaks