Újabb infók érkeztek a Honor 8X-ről

írta: remake

A Honor 8X közelgő érkezését nem tartja túl nagy titokban a Huawei, hiszen múlt héten kínai cég közölt egy plakátot a mobilról.


Túl sokat nem tudunk a telefonról, arról már lehetett hallani, hogy ezúttal nem a saját tervezésű Kirin lapkával jön a Huawei újdonsága, hanem a Snapdragon 600 széria egyik tagjával. Most az is kiderült pontosan melyik rendszerchipről van szó, egy Weibo kép alapján a Snapdragon 660 lesz a felelős a számítások végrehajtásáért.A most kiszivárgott kép a többi specifikációról is árulkodik, ezek szerint 7,12 hüvelykes, 1080×2244 pixel felbontású kijelzővel kalkulálhatunk. A belső memória mérete 4 GB, az előlapi kamera felbontása 8 megapixel, a másik oldalon pedig 16+2 megapixeles egységek dolgoznak. A Mate 20-hoz hasonlóan a kijelző felső sávjában egy aprócska szenzorszigetet találunk. Ekkora megjelenítőhöz méretes külső dukál, állítólag 177,57 x 86,23 x 8,13 mm-es házat fog kapni az eszköz, aminek vastagsága 8,13 mm lesz.

Kémfotón az állítólagos Honor 8X

Ebből adódóan az akkumulátor kapacitása sem lesz átlagos, 4900 milliamperórás teleppel fog rendelkezni a mobil. Talán mondanom sem kell, hogy a fentiek nem hivatalos információk, pontos adatokat majd csak a pár héten belül esedékes bemutató után tudunk mondani.

forrás: weibo