Tesztet futtatott a hamarosan érkező Xperia XZ3

írta: odinsann

A GeekBench-ben mutatta meg erejét a Sony holnap debütáló készüléke.


A Sony XZ szériája két éve szeptemberben érkezett, mivel a termékcsalád tagjai mind csúcskategóriás hardverekkel rendelkeznek, így mondhatjuk, hogy ezek a Japán vállalat egyik legnépszerűbb modelljei. A Sony idén is az IFA keretein belül fogja lerántani a leplet az XZ sorozat következő tagjáról az Xperia XZ3-ról, ami a napokban a felbukkant az egyik benchmark applikáció honlapján.

A GeekBench diagramjai alapján az egymagos teszt során 2330 pontot sikerült beszereznie az újdonságnak, a többmagos megmérettetés alkalmával pedig 8665 ponttal zárt. Már kiderült, hogy Snapdragon 845 processzorral érkezik az XZ3, de a korábbi pletykák 6 GB rendszermemóriáról szóltak, most mégis úgy tűnik, hogy csak 4 GB-ot kap az eszköz.

Az is kiderült, hogy Android 9 Pie rendszer volt a telefonon a teszt futtatása során, ami által ismét megerősítést kaptunk arra vonatkozóan, hogy gyorsabb lesz az új Android elterjedése a korábbiakkal szemben. A fent látottak ellenére továbbra is akadnak még megválaszolatlan kérdések a hardveres felépítést illetően, de holnap 13 órakor ezt is tisztázza majd Berlinben a Sony.

forrás: gsmarena