Globális piacra tör a Honor gamer mobilja!

írta: odinsann

A Honor az IFA 2018 keretein belül bejelentette, hogy a gamer körökbe szánt Honor Play készülékük Ázsia után, világszerte beszerezhető lesz.


Nyár elején bemutatott eszköz annak idején 6,3 hüvelykes 1080 x 2340 pixelfelbontású IPS LCD panellel érkezett, mely mellett a Huawei P20 szériában is lévő Kirin 970 csúcsprocesszort kapta meg. A memóriakiosztás terén 64 GB-os tároló mellett 4 vagy 6 GB RAM-al tudjuk beszerezni a modellt. A Honor Play hátlapján 16 + 2 megapixeles kamerákat találunk, előlapján pedig egy 16 megapixeles modul kapott helyet.

A mai napon 14 órakor az IFA 2018 keretein belül Berlinben jelentették be, hogy a Honor Play a nemzetközi piacon is hamarosan beszerezhető lesz. A gamer mobil Midnight Black, Navy Blue, Ultra Violet színekben lesz megvásárolható, de a speciális játékosoknak szánt változatokat is megkapjuk, tehát a Player Red és Black Edition is elérhető lesz.A show alkalmával többek között szó esett Honor Play-nél elsőként debütáló a GPU Turbo funkcióról is. Természetesen az árakról is lerántották a leplet, ami a speciális gamer változatok esetében 349 euró, az alapmodellekért pedig 329 eurót kell kicsengetnünk, de mindkettőből csak a 4+64 GB változatot tudjuk beszerezni.

forrás: huawei