Az Oppo Find X-hez hasonló csúszkás kamerát kaphat a Xiaomi Mi Mix 3

írta: remake

Egyre jobban lehet látni mi lesz a 2019-es trend a mobilok körében, a Vivo NEX volt az első teljes kijelzősnek nevezhető telefon, majd pár nap múlva érkezett az Oppo Find X. Az említett készülékek már tényleg minimális kávákkal rendelkeznek és az előlapi kamera kialakítását sem mindennapi módon oldotta meg náluk a gyártó.


Tény, hogy a Xiaomi Mi Mix 3 is periszkópra emlékeztető kamerával fog érkezni, úgy tűnik nem kapunk egyedi megoldást a kínai cégtől. A vállalat elnöke közzétett egy fotót, amin az állítólagos Xiaomi csúcsmobil látható, ebből kiderül, hogy az Oppo megoldását másolták le. Azért nem teljes egészében, mivel a hátlapi kamera használatához nem kell majd szétcsúsztatnunk a mobilt, ellenben a Find X-el.Tegnap jött róla információ, hogy a Honor Magic 2 is hasonló dizájnnal fog érkezni, biztosan teljesen véletlen, hogy pár órával később előbukkant a felvétel a Mi Mix 3-ról. A Weibo-ra felkerült képről sokat nem árultak el, az már tudjuk, hogy szeptember közepén számíthatunk az eszköz érkezésére és október végéig megpróbálják piacra dobni. Remélhetőleg jóval ellenállóbb burkolatot kap a Mi Mix 3, mint az Oppo Find X, ami nem ment át az ismert youtuber Zack Nelson hajlítási tesztjén. Ezt pedig főként a csúszkás kialakításnak tudható be.

Ez eddigi infók alapján Snapdragon 845 lapka teljesít majd szolgálatot a készülékben, ami mellé modelltől függően 6 vagy 8 GB belső memóriát kapunk. Több alkalommal lehetett már hallani pletykákat a Mi Mix 3-ról, de mivel ezek többsége nem hivatalos forrásból származott, így biztosat majd csak a bemutató után tudunk mondani.

forrás: gsmarena